Υπουργείο Υγείας: «Θα πατάξουμε τη διαφθορά»

2920

To Υπουργείο Υγείας είναι αποφασισμένο να πατάξει κάθε είδους φαινομένου διαφθοράς. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη χθεσινή και σημερινή ημέρα και φέρουν λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας να εμπλέκονται σε υποθέσεις χρηματισμού, μόνο θλίψη και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν σε όλους μας.

«Αναμένοντας την έκβαση των σχετικών ερευνών, και με απόλυτο σεβασμό στο έργο των ανακριτών αρχών και της Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητα του Υπουργείου Υγείας όπως πατάξει κάθε είδος φαινομένου διαφθοράς», σημειώνεται.

«Γεγονότα σαν και αυτά, αναδεικνύουν από μόνα τους την αδήριτη ανάγκη της πλήρους μεταρρύθμισης του δημόσιου τομέα Υγείας καθότι το υφιστάμενο σύστημα στα δημόσια νοσηλευτήρια, όπως λειτουργεί σήμερα, δεν υποβοηθά τη διαφάνεια και την πάταξη παρόμοιων φαινομένων. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Υπουργείου Υγείας, και μέχρις ότου επιτευχθεί η πλήρης μεταρρύθμιση, δεν θα σταματήσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε κάθε φαινόμενο διαφθοράς, σε όποιο επίπεδο κι αν αυτή εντοπίζεται», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Comments

SHARE