Ποιοι είμαστε

Φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή ιστοσελίδα MyHealth, την έγκυρη ειδησεογραφική πλατφόρμα για θέματα υγείας, αλλά ταυτόχρονα και το ηλεκτρονικό σας μαγκαζίνο που νοιάζεται για σας! Για την ψυχική σας διάθεση, την ψυχολογία σας, την υγιεινή διατροφή και τη σωματική σας υγεία.

Γι’ αυτό και μοιραζόμαστε μαζί σας τις γνώσεις και την εμπειρογνωμοσύνη των γιατρών, τις συνταγές και συμβουλές των διαιτολόγων – διατροφολόγων για υγιεινή διατροφή, ασκήσεις γυμναστικής, συμβουλές αισθητικής και ομορφιάς, εναλλακτικές θεραπείες.

Οι δημοσιογράφοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν το δημοσιογραφικό τους αισθητήριο, μαθαίνουν και σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο της υγείας στην Κύπρο.

Από σήμερα και κάθε μέρα θα είμαστε μαζί σας για μια έγκυρη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Γιατί νοιαζόμαστε για σας και για μας. Γιατί η ζωή είναι πολύτιμη, είναι σημαντική, η ζωή είναι πολύ ωραία!

Σας καλούμε, λοιπόν, να μας στηρίξετε, να μοιραστείτε μαζί μας τις γνώσεις και εμπειρίες που σας μεταφέρουμε, να γυμναστείτε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή.

Καλωσορίσατε στο MyHealth. Για «ευ ζην»!

Από τη συντακτική ομάδα