10 επιλογές για ενδιάμεσα

1949

Της Έλενας Αλετράρη*

  1. Κράκερ διαίτης + 1 φέτα τυρί διαίτης + λαχανικά
  2. Μπάρα δημητριακών
  3. Φρούτο εποχής
  4. Δυο κουταλιές σταφίδες + 6 αμύγδαλα
  5. Δυο φέτες γαλοπούλα τυλιγμένες σε φύλλα από μαρούλι
  6. Λαχανικά κομμένα σε στικς + μία κουταλιά χούμους
  7. Δυο κουταλιές γιαούρτι άπαχο + ένα κουταλάκι μέλι ή μαρμελάδα
  8. Ένα φλιτζάνι ποπ κορν μαγειρεμένα με ένα κουταλάκι ελαιόλαδο
  9. 1/2 φλιτζάνι φρουτοσαλάτα
  10. Μια κουταλιά βρόμη + μια κουταλιά γιαούρτι άπαχο + κανέλα

* RD, BSc, MSc, MBA, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Τεχνολόγος Τροφίμων

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 99 749510

Hλεκτρονική διεύθυνση: info@panmetronariston.com

Ιστοσελίδα:www.panmetronariston.com  

 

Comments

SHARE