Τα παιδιά στο Νοσοκομείο Μακάριος διασκέδασαν με ποδοσφαιριστές,

2540

Τα παιδιά του σχολείου στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’ διασκέδασαν με αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη διεύθυνση του Νοσοκομείου.

Oι ποδοσφαιριστές από τον ΑΠΟΕΛ , την Ομόνοια, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, άφησαν για λίγο τα γήπεδα και την μπάλα και έγιναν ένα με τα παιδιά του Σχολείου.

Σε ρόλο αφηγητή οι ποδοσφαιριστές, διάβασαν στα παιδιά αποσπάσματα από το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά , «Πανχελωνιακός Εναντίον Λαγουδένιας Λαίλαπας». Προηγήθηκε τελετή κατά την οποία παραδόθηκαν στο σχολείο του Νοσοκομείου, 175 παιδικά βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά.

Ακόμη παραδόθηκε ολόκληρο το ποσό των εσόδων από την πώληση βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά που διατέθηκαν κατά τη διάρκεια της ομώνυμης έκθεσης και μέρος των εισπράξεων από τη συναυλία Gadjo Dilo. Οι εισφορές αυτές αποτελούν συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου προς τον Σύνδεσμο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου.

Ακόμη από τα έσοδα της εκδήλωσης Run In Colour που διοργάνωσε η Τράπεζα, αγοράστηκαν βρεφικά κρεβάτια για το Παιδογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ενώ η Τράπεζα ανέλαβε τα έξοδα για τη διαμόρφωση του χώρου που διακινούνται τα παιδιά

Comments

SHARE