Στην Καλαμάτα άρχισε η «μεγάλη συνάντηση» των νοσηλευτών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης

2515

Η «μεγάλη συνάντηση» των νοσηλευτών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης, το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), πραγματοποιείται από σήμερα στην Καλαμάτα. Το ετήσιο συνέδριο είναι πια θεσμός στον χώρο της υγείας και φέρνει κοντά τους Νοσηλευτές και τους Επαγγελματίες Υγείας, για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε νοσηλευτικό επίπεδο, να δώσει μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν στον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.

Το 9ο ετήσιο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΝΕ, κ. Δημήτρη Σκουτέλη, έχει σκοπό να αφυπνίσει, να ενημερώσει, να διεγείρει τη σκέψη, να προκαλέσει τον διάλογο, να καταδείξει τη διαφορετικότητα των νοσηλευτών σε σχέση με τους άλλους επαγγελματίες υγείας, να αναδείξει την επιστημοσύνη, τις γνώσεις και τις δεξιότητες των νοσηλευτών σε οποιαδήποτε μονάδα υγείας και αν υπηρετούν. Το συνέδριο θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου 2016.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, ελεύθερες ανακοινώσεις, κλινικά φροντιστήρια και βραβεύσεις των καλύτερων εργασιών.

Comments

SHARE