Κρίσιμη η κατάσταση λειτουργού του Τμήματος Δασών

2541

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας 56χρονου λειτουργού του Τμήματος Δασών, ο οποίος κατέπεσε σε γκρεμό, κατά τη διάρκεια της ψεσινής νύχτας, ενώ επιχειρούσε με καδενοφόρο όχημα του Τμήματος, στην περιοχή Γαλάτας, για κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε την Κυριακή στην περιοχή Σολέας, και συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη μέχρι σήμερα το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 56χρονος λειτουργός του Τμήματος Δασών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής και στο δεξί χέρι, και, αφού διασωληνώθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης, 55χρονος μέλος του Τμήματος Πολιτικής Άμυνας, χτυπήθηκε από όχημα, που ασχολείτο με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΦΩΤΟ:ΚΥΠΕ

 

 

 

Comments

SHARE